El PSUC viu i la Joventut Comunista participen a la ofrena floral a Vilanova per la Diada Nacional de Catalunya

sábado, 11 de septiembre de 2010





Els comunistes del Garraf hem participat en la ofrena floral que es realitza en el monument a Francesc Macià de Vilanova i la Geltrú, depositant un ram de flors amb els colors republicans. Aquest acte d'homenatge a la figura del primer president de la Generalitat democràtica, organitzat per l'Ajuntament de la ciutat, ha tingut un marcat color republicà, amb una notable presència de banderes portades pels companys de l'Associació per la Tercera República de la Comarca del Garraf, organització en la que participem.


En l'entrega del ram han participat representants del partit i de les joventuts. Com cada any els i les comunistes del Garraf es sumen a aquest homenatge, donant-li un toc reivindicatiu. Enguany, des de l'Associació per la Tercera República s'ha fet una marxa des de la Plaça de les Neus fins al monument, portant banderes catalanes i republicanes, fent d'aquesta una cita on defensar els drets nacionals i socials, a la vegada que es reivindica la ruptura amb la monarquia i la construcció d'una Tercera República.

També s'ha repartit el manifest de dita organització, el qual recolzem plenament i el difonem en el nostre bloc. Val a dir, que ha estat inedtia la presència remarcable de la bandera tricolor.. Per als i les comunistes del Garraf aquesta jornada ha de conservar el seu tarannà popular per tal que s'acabi convertint en una data especial per a tothom que reivindica un altre marc polític, més democràtic i on el dret a l'autodeterminació sigui una realitat. En definitiva, un espai on el poble de Vilanova i de la Comarca del Garraf senti seu el desig de construir la República.  

0 comentarios: